keskiviikko 10. elokuuta 2011

Hello Kitty - paita ja housut

Tyttö tykkää niin noista Hello Kitty - hahmoista, joten sitten jälleen yksi hello kitty syntyi tytön paitaan.

Vaatteet varmaan noin kokoa 110cm

Kaavana omat, vanhasta tytön paidasta ja housuista piirretyt.
Kangas puuvillavelour, joka löytynyt joskus kirpparilta 4 eurolla. Tätä oli sen kokoinen palanen, että mietin, että jos käyttäisin kaiken mahdollisimman tarkasti. Todella pitikin miettiä miten saan paidan ja housut, mutta pieniä juttuja tehdessä sain kuitenkin tehtyä.

Eli kangasta oli sen verran vähän, että päätin tehdä jälleen tuollaiset legginsien tyyliset housut, jolloin kangasta menisi housuihinkin mahdollisimman vähän. Paidasta alkuun ajattelin tehdä enemmän helmaakohden levenevän, mutta koska yksinkertaisesti oli tehtävä kankaan koon ehdoilla, tulikin melko suoran mallinen paita.


Lisäksi vahingossa leikkasin toisen hihan keskeltä "auki" joten sinne keksin sitten laittaa samaa velouria piristysruiskeeksi, jota Kittyn mekkokin on.
Hihoihin ei pituus tahtonut riittää ja alkuun mietinkin jos laittaisin pituutta pitkillä resoreilla, mutta koska kangasta jäi pienet palaset etu- ja takakappaleiden ansiosta, jatkoin hihansuita suikaleilla, ja nyt ovatkin sen verran pitkät, jotta niitä voi pitää vaikka hiukan käännettyinä.



Lopuiltaan paidasta ja housuista tuli ihan kivat, vaikkakaan aplikointiin en ole ihan tyytyväinen. (Hello Kittyn pää on epäsymmetrinen "kaulan" tyköä, mutta ensikerralla koitamma tarkemmin tähdätä palaset kohdilleen) =D


Ja jostain syystä noi kuvat jotka pitäs olla vaakassa, kääntyvät sitten pystyyn ihan väkisellä, joten olkoon. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti