perjantai 9. maaliskuuta 2012

Bodyn tuunailua mekoksi

Meillä ollaankin sitten nyt taas kuumeiltu melkein koko perheen voimin (lukuunottamatta miestä ja vanhempaa tyttöä) jo toista viikkoa...ja sitä ennen oltiin sairaana kuka missäkin taudissa. Olo todella vetämätön ja yhäkin kamalassa flunssassa, mutta eilen oli pakko saada "raitista" ilmaa ja kaivelin 2v ja 5kk ikäisen neidin vaatelaatikkoa josta löytyi bodeja, (näitä olin aikonu jo pidemmän aikaa muokkailla) joita tosin hän ei enää ole aikoihin käyttänyt kun loppusyksystä saimme vaipan pois ja ilman bodya tämäkin homma hoituu näppärämmin. ;) Tyttö itsetoimeliaisuus...vähän liiankin kanssa kun alusta asti koittanut itse pyyhkiä niin pisut kun isommatkin tarpeet, kuinka lie usein saanut pestä vessan lattian päivässä kun itse kaatanut "tarpeet" pönttöön, huuhdellu potan ja pessyt kädet. Nykyään potan kippaus sujuukin jo paremmin eikä satu ylimenoja mutta muuten omatoimisuus saisi olla hiukan alhaisempi. ;)
No mutta tytön lemppari body, hevisaurusbody tarttui ensin mukaani. Napsasin alaosan pois, siihen resorin, ja sitten kaivelin tilkkulaatikosta ja teksin alaosaan kahdesta erimustasta (toinen vanha t-paitani) =) suikalehelman "mekkoon". Hihatkin olivat niin nippanappa että tein pidemmät mustat jatkeet niihin. Tuli mieluisa ja mekko täytyikin heti saada eilen käyttöön ja tänään myös. =)



Haaveissa olisi vaikka mitä päästä tekemään, mutta voimat on kyllä niin vähissä että pahoittelen kun en kovin usein nyt varmaan jaksa tätä päivitellä kun en edes jaksa ommella, mutta eiköhän tämä joskus helpota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti