keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tunnustus jonka yritän laittaa eteenpäin tällä osaamisellani. =D

Kiitokset Evelle jolta tämän sain. Kokeilen osaanko tämän tehdä oikein. Ja huhhei, meninkin kehumaan että meillä ollaan oltu terveinä!!!! Eilen illalla alkoi toiseksi pienin oksentamaan ja yhä tänään oksentanut sitten jo pikkuveljen kanssa kahden. Saapas nähdä käykö siis kaikki lävitse vai säästyykö itse ainakin. Aikapa näyttää! =)
Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Tämän tunnustuksen itse haluan antaa seuraaville blogeille, joita itse olen käynyt katselemassa jo tovin aikaa ja joihin ajattelin pukata itseni lukijaksi nyt viimestään kun en ole sitä aikaisemmin tehnyt. =)
 
 
 
ja viimeisenä laitoin siskoni ihan sen vuoksi, koska häntä seuraan tasaisesti aina suunnilleen kun koneella on aikaa käydä ja hältä niin paljon aina saan hyviä vinkkejä vähän joka asiaan ompelun suhteen, koska on niin paljon kokeneempi siinä mitä minä, jolle yhä moni asia on ihan täyttä hepreaa. =)
 
 

3 kommenttia:

  1. kiitos palkinnosta/tunnustuksesta!! mä oon tosi otettu, varsinkin kun ottaa huimioon etten ole häpeällisen pitkään aikaan päivittänyt blogiani. Nyt taidan siis hetimmiten ryhtyä päivityspuuhiin, jos kerta lukijoita löytyy omasta laiskottelusta huolimatta :D sulla on kans aivan ihania vaatteita täällä :)

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos tunnustuksesta! :) Ja kiva kun liityit lukijaksikin! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Voitit blogiarvonnassani ykköspalkinnon, otatko yhteyttä pikaisesti aatulainen@gmail.com :)

    VastaaPoista