torstai 31. toukokuuta 2012

Shortsit ja t-paita neitokaiselle

Uusimmasta ottobreessä huomasin myös shortsit (hula-hoops?), joita päätin kokeilla. Olivat minusta söötit ja söötit olivat myös valmiit shortsit sitten tytön päälläkin. Neiti rakastui niin että ei enää antanut takaisin vaan jätti jalkaansa sukkahousujen päälle, enkä siis saanut enää kuvattua ilman sovitusta shortseja.
Ongelmaksi syntyi ettei neidillä ollut soppelia t-paitaa shorteisihin joten täytyi tehdä myös sellainen. Kaapissa oli lojunut jo pitkään keltavalkoraidallinen trikoo joka pääsi edustamaan itseään t-paidaksi. T-paidan tai topin kaava myöskin uusimmasta ottobrestä (3/2012) tämä kokoa 122cm. Hieman lisäsin helmaan pituutta jotta menisi pidempään.
Eteen aplikoin kiinni sitten shortsi kankaasta palasia jotka sommittelin summittaisesti paitaan. Lisäksi kaksi nappia koriteeksi ja t-paita oli valmis. =) Tämäkin siis jäi tytön päälle heti ensisovituksella ja tuolla tyttö huitelee nämä tekoset yllään. Kiva kun kelpaa. =)


Ja voi kauhistus ku näyttää kuvassa että helmakäänteen tikkaus aaltoilisi =D mutta taisi jäädä jotenkin helma sovituksessa mutkalle. =D En juuri koskaan muista tarkistella kunhan vain päällä on. =D

1 kommentti: