maanantai 30. toukokuuta 2011

Ruskeaa, oranssia, jellonaa!

Kokeilua miten tämä blogi-jutska toimii, tiedä miten tätä osaan käyttää mutta yritän nyt sitten kuitenkin, vaikkakin kauan mietin uskallanko laittaa omia räpöstyksiäni näytille, noh tässä kuitenkin.

Kaapissani oli odottelemassa ruskea joustofrotee jälleen sopivaa aikaa, jotta kerkeisin jotain väkertää pojalle joka kasvaa kovaa vauhtia ja vaatteet jäävät auttamatta pieneksi. Niinpäs sitten päässä pyöri ajatuksia, mutta kun ei ollut aikaa, eikä kaavoja, joten ei auttanut kuin odottaa ja odottaa, mutta kun sopiva aika tuli ja lapsille oli kaitsija päätin alkaa tekemään. Kaavat on muokattu parista eri kaavoista, jellonan kuva suunniteltu itse ja toteutettu joustofroteesta, kuten myös tassut housuissa ja hihassa.

Jotain sitten syntyi kuitenkin ja itse olin lähes tyytyväinen tulokseen, mutta mutta....ehkä leijona on hiukan liian korkealla, kun mietin vain siinä että ei mene niin alhaalle, ettei housujen leveä resori tule jellonan päälle, mutta nyt on lähellä kaula-aukkoa, mietin et meneekö nyt leijonan harja (jotain äitini antamaa "purku" villalankaa) =) lapsen kasvoille, sovittaessa meni kyllä niin liki, että voipi olla että joudun leikkaamaan lyhkäsemmäksi harjaa. Käytössä varmasti huomaa.


Häntä, harja ja korvat siis "irtonaiset"Käyttäjänsä päällä. Hihat olivat pitkät, mutta ei haitannut koska resorit sen verran tiukat, että pysyi kädet näkyvillä. Lahkeissa myös pituutta, hyvin. Koko kai ehkä siis jotain
68cm ja 74cm väliltä.

3 kommenttia:

  1. Hyvä Tanja..hienoa, hienoa, hienoa! Mie oon ihan mielissään, ku joku muukin on hurahtanut ompeluun!!:) Täähän on oikeesti mainio päiväkirja omista tekeleistä. Paljon helpompaa esimerkiksi ettiä täältä malleja, millä tehny, kuin kaivaa hatarasta muistista, vai?

    VastaaPoista
  2. Kahlasin blogisi läpi ja aivan mahtavia ihanuuksia olet ommellut! Jään siis seurailemaan jatkossakin!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja kiva jos jaksat käydä aina vilkuilemassa. :) Tervetuloa vain pieneen joukkoon.

    VastaaPoista