tiistai 8. marraskuuta 2011

Haalarihousut

Ja poika kasvaa hurjaa vauhtia joten väsystä huolimatta oli alettava uusien vaatteiden tekoon. Juuri valmistuneet housut Oliivi joustofroteesta joka tilattu Minvillan verkkokaupasta, jossa se oli ja ilmeisesti viellä tällä hetkelläkin on tarjouksessa.
Housuihin olin suunnitellut laittavani puolikuutaskut, mutta ne vain unohtui ja muistin ne vasta kun housut olivat jo kasassa. Kuitenkin tahdoin taskut ja arvoin kauan uskallanko rueta kokeileen noita pallotaskuja. Lopulta olen kuitekin tyytyväinen että kokeilin. Vähänhän toi tasku meinaa kurputa mutta asialle ei mahtanut mitään. =D Ilmeisesti taskun suun resori on liian tiukka mutta kun tämä kyseinen resori loppui niin että sain juuri ja juuri noihin noi viellä, muutoin olisin laittanut hiukan pidemmät koska jo teko vaiheessa huomasin että vetää hiukan kuprulle. Lisäksi hiukan silmää häirihtee, kun sitä taitaa olla liian kriittinen itselleen, se kun ympyrä ei ole tasan symmetrinen joka kohdasta. =D Noh, onneksi käyttäjän päällä sitä tuskin huomaa. ;)

Kaavana oli mustikkahaalarin kaava ob: lehdestä, numerosta 6/2009. Kokoa haalarilla noin 74/80 cm, ja siksi "noin", koska kaavat olivat 68 senttisen ja sitä summassa suurentelin, joten ihan en ole varma koosta.


2 kommenttia: