lauantai 19. marraskuuta 2011

Pöllökuosinen trikoo mekko

Halusin tytölle tehdä tästä mustasta kankaasta.....vaikka vähän tyttö ensin empi ettei tahdo =D nykyään pitäisi vain vaaleanpunaisia tai punaisia tai liloja vaatteita. Harmi ettei hältä oikeastaan kovinkaan löydy näitä ihanuuksia. =D Mekko kun oli valmis niin kelpas kuitenkin ;)

Kangas siis pöllötrikoota, saas nähdä onko mimmosta, eli nyppyyntyykö nopeaa tai tuleeko kulahtaneen näköiseksi. Aika näyttäkööt mutta ihastuin tähän kuitenkin.
Kaavana oma kaava. Mekkoon halusin lisää jotain "pinkkiä" piristystä joten mekkoon tuli kaksi taskua.
SUUREN SUURENA VIRHEENÄ leikkasin jostain käsittämättömästä syystä kankaan vinoon, eli nyt ei kulje pöllöt vaakassa ja arvatkaas vain vaivaako omaa silmää. Onneksi huomasin että päällä tuota virhettä ei huomannut. Onnekseni. =D
Ja vaikka tuossa kokokuvassa näyttää että taskut on vinksin vonksin niin oikeastaan ne tuli ihan siististi omasta mielestä. ;) Vaikka.....aina voisi paremminkin....

4 kommenttia:

 1. Hieno, pinkki sopii niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ensivierailulla täällä, itsekin olen juuri aloittanut käsityöblogin pitämisen.
  Kivoja ompeluksia ja tosi hienoja aplikaatioita (oma koneeni ei oikein tykkää ko. tekniikasta)!

  VastaaPoista
 3. Kiva! Munkin pitäisi meän pikulikalle tehdä mekko, kun ei enää hyväksy mun haalarihousuja. Aina tappelee vastaan, kun puetaan! Mutta mekon kanssa ehkä saa sukkikset jalkaan.

  VastaaPoista
 4. Aurinkoinen, kiva kun eksyit tänne. =) Ja kiitos kovasti kommentista/teistanne. =) Itsekin oon vähän aikaa vasta tätä pitäny ja muutenkin tämä ompelujuttukin minulla vasta ollu vajaan vuoden verran läsnä, mut vei kyllä mukaansa ihan täysillä. ;) Ihanan terapeuttista.

  VastaaPoista