sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Balleriina-asu pikku balleriinalle

5, koha 6 vee neiti aloitti tanssiharrastuksen tuossa vuoden alusta. Kovasti neiti kyseli että eikö hänkin voisi saada omaa "balettipukua" vaikkakaan se ei balettia ole vaan kuten kuvitella voi, erilaisia jumppaliikkeitä tai tanssiliikkeitä leikin ja musiikin sivussa. =) Noh, katselin kaupasta pukuja päätin että tekasen itse niin saan halvemmalla. ;) Oli ihan hyvissä hinnoissa. Päätin tehdä itse. Apua hain kaavoille uimapuvusta ja hame (tai onhan tuolla joku omakin nimitys mutta en jaksa kaivella sitä tällä hetkellä muistini lonkeroista) =) onkin sitten ihan normi hame, periaatteessa, mutta vain tyllistä. =)


Tarkoituksellakaan en tehnyt (tosin en tiedä miten se olisi tapahtunutkaan) hameosaa suoraan pukuun kiinni, koska ajattelin että kun teen ensin vain puvun ja sitten erikseen hameosan, niin voin tehdä joskus toisen hameen esim. "lihuvasta" kankaasta ja sitten pukua voi pitää myös pelkästään ilman hametta kuten usein näkee pidettävän. 


Alkuun mietin jotain kivaa helmijuttua puvun koristeeksi, mutta sitten kun keskustelin erilankoista siskoni kanssa jälleen, hän sanoi ettei ruusujen teko ole vaikeaa. Hän neuvoi kyllä erillälailla, mutta sitten ku alotin ruusujen teon, niin löysin netistä toisenlaisen tyylin tehä ruusuja ja nämä teinkin sitten "hämähäkki" tyylillä tai mikä se nyt lie olikaan. Minusta oli kivan näköisiä ja tykkään. =) Koskaan en ole kirjonu mitään, mutta kuitenkin aattelin että varret ja lehdet jotenkin koitan väsätä neulalla ja langalla. Ei tosiaan ole mitään täydellisiä, mutta kelpaa tuohon pukuun. Alotin tekeen kuvasta vasemmalta puolelta ja itse ainakin huomaan miten sitten loppu lehdet näyttivät kyllä jo kivemmilta. Olisi siis täytyny ensin harjoitella ja meinasinkin purkaa noi osa lehdistä mutta ajattelin että saavat olla. Kukaan ei kaukaa niitä huomaa. =) Laiskotti aloittaa uudelleen kun kuitenkin vain jumpassa päällä. ;)


Kaupan ostosissa oli kaula-aukko jotenkin (en tiedä miten, mutta ilman mitään resoreita tai muita, mutta siististi) kun en vihtiny alkaa tutkia miten ne oli tehty, päätin laittaa resorit. Tuntuu että pysyy näin paremmin päällä koska puvun kaula-aukko kuitenkin sen verran isohko, eikä nuo enää silmiin nuo resorit häiritsevästi osu. Ja neiti mielissään. Helppo oli kuvatakin kun oikein poseerasi ;) pikku leidi. 

3 kommenttia:

  1. Kiva puku tuli! Ihana ruusuköynnös :)

    VastaaPoista
  2. Hieno! Tais olla aika kapeeta tuo saatiininauha, varmaan paremman näkösena tollai tehtynä. Taitaa typtkkä tykätä!

    VastaaPoista
  3. Voi että upea ja ruusut kruunaa kyl komeuden :)

    VastaaPoista