tiistai 3. tammikuuta 2012

My little pony - tunika tai pitkähkö paita JA TERVETULOA TAAS UUDET LUKIJAT!

Taas pitkän lasten sairastelu putken jälkeen jaksoin jotain ommella ja tulla käymään täälläkin. Oli ihana huomata että jokunen uusi lukijakin oli löytänyt tänne. Kiitos kovasti, jos sekin antaisi lisäpotkua vaikka öitä valvottukin jälleen. 

Tosiaan meillä tuntuu olevan pesiytynyt kaikki maailman taudit tänä syksynä/alkutalvena. Kohta 3 kk putkeen ovat kaksi pienintä sairastaneet ja yöt ja päivät sen mukaisia. Nyt tänää kuitenkin ajattelin selvitä ilman päiväunia ;) ja koittaa saada tuon "joululahjan" valmiiksi. 2 vuotiaan neitosemme oli tarkoitus tämä lahjaksi saada mutta näinpäs kävi kun joulut ja joulun edusviikot ja joulun jälkeiset päivät ja uudet vuodet ja nytkin sairastivat ja kaksi pienintä. Noh, ompas tehtynä kuitenkin vihdoin. Tähän olisi tarkoitus viellä ommella housutkin kunhan tosiaan aikaa löytyy. Ehkä jonakin kauniina päivänä kun meille paistaa aurinko ja lapset terveinä eivätkä kuluta niin voimia. =)

Velourpaita ehkä noin kokoa 98cm, mutta nyt neitokainen saakin pitää sitä tunikana ja tuntui toimivan hyvin, kun kädetkin pysyvät näkyvillä hihansuiden resorien avulla. Helmaa pidensin hiukan viellä pätkällä violettia velouria josta hihat ovat. Aplikointiinkin käytin veouria niin harjaan kuin poniinkin.
Poni ei nyt ihan näytä siltä kun olin sen piirtänyt, joten en ollut ihan tyytyväinen ja näihin minun kuvaustaitoihinikaan en ole kovin tyytyväinen =D paita näyttää taas kaula-aukkoinen niin epäsymmetriseltä että oikein hävettää vaikka ei se kyllä sellanen pitänyt olla. ;)
Kaava oma.4 kommenttia:

 1. Ihanaa sydänvelouria!! Mistä moista löytyy?/löytynyt..? Hieno applikointi! Ja tsemppiä sairastelujen keskelle!

  VastaaPoista
 2. Hanna, kankaat ovat kangastukusta. Siel oli kahta erilaista sydänvelouria tässä jonkin aika sitten. Ja tsemppiä tässä jo tarvitaankin ku tuntuu ettei terveitä päivä löyty. =)

  VastaaPoista
 3. Taidokkaita aplikaatioita osaat tehdä :),
  tätä ponia ei passaa näyttää tytölle enne ku on aikaa tehdä ;)

  VastaaPoista