perjantai 10. kesäkuuta 2011

Mekko "raglan ?? hihoilla"

Olen halunnut jo pitkään tehdä jonkun tämän tyylisen mekon mutta ensinnäkään ei sitä aikaa tunnu löytyvän ja toisekseen, mulla ei ole ollut kaavaa (jos joltain löytyy tietoa missä lehdessä tuon tyylistä paidan tai mekon kaavaa löytyy ja viel kertoo sen, niin kiitos suuresti) =) Löysin kuitenkin erään toiseks vanhimman tytön vanhan t-paidan joka tehty hiukan tuolla tyylillä, joten siitä sitten aloin piirteleen kaavat. Yläosa taisi olla liian leveänä tuosta kankaasta tehtynä, mutta toisaalta sain koekappaleen tehtyä ja toimi kuitenkin, joten nyt sitten Ehkä (isolla eellä) uskallan tehdä Metsolan sunray - kankaasta.


 Tämä kangas eksyi kaappiini ostaessani kirpparilta tytölle takkikankaan, koska olivat samassa paketissa. Kangas jotain neulosta.Hiukan jäi pullottamaan turhan paljon minusta tuon kaula-aukon ja hihojen seudulta.

1 kommentti:

  1. Kivaltahan tuo näyttää, samoin kuin alempi traktori pukukin. Sie taisin tehdä sen tilauksen sillon, ku soitin sulle...;) Hyvä Tanja, mukavaa nähä, mitä sie saat tehtyä.

    VastaaPoista