sunnuntai 14. elokuuta 2011

"Mustikkahaalari" haalarihousut puolikuutaskuilla vauvalle


Siinäpäs se tulikin. Olen kauan halunnut kokeilla noita taskuja, koska näyttävät minusta kivoilta. Nyt taaskin iso-siskoni puhelinneuvonnalla ;) kokeilin tehdä sellaiset. Ehkä olisi voinut tarkemminkin huolitella taskujen reunat ja eihän ne nyt ihan symmetriset sitten ole muutenkaan, mutta noh, ensimmäinen kokeilu, ehkä seuraavalla kerralla sujuu helpommin/paremmin. ;) Toivoa ainakin sopii.


Kaavana tosiaan mustikkahaalarin kaava ottobren lehdestä numerosta 6/2009. Kaavassa koko oli 62cm, mutta sitten leikkelin kaavaa kainaloista, ja keskeltä ja olkapäiden kohdilta ja kokeilin kasvattaa. Onnistui ihmeen hyvin kasvatus. Tosin selkäosaa oisin voinut enemmän kasvattaa, koska lahjetta on melko kiitettävästi. =) Istui kyllä hyvin pojalle, vaikka mietin ennen sovitusta, että näyttävät melko kapealta. Harmi vain etten napsassu kuvaa mukaan kun oli päällä, mutta noh, senpä ehtii vaikka myöhemmin kunhan housut käytössä.


Kangas   metsolan ruskeata traktori joustofroteeta. Taskut froteeta myöskin. Resorit tummanruskeaa kirpparilöydöstä, kuten myös musta piilovetoketju. =)  Kokoa haalarilla noin 74cm.


2 kommenttia:

  1. Söpö haalri, tykkään ihan hulluna tuosta kankaasta!

    Ensimmäistä kertaa blogiisi löysin ja lukijaksi jään, että löydän uudestaankin :-)

    VastaaPoista
  2. Jep, nuo kankaat ovat kyllä kivoja. =) Ja kiva että löysit blogiini ja viellä kivempi että lukijaksi jäät. =)

    VastaaPoista