tiistai 16. elokuuta 2011

Pitkähihainen mekko ja vanhimmalle kännykkäpussia kun reviirit laajenevat. =)

Kaava oma sovellus vanhasta paidasta.
Kangas kirpparilta jälleen muutamalla eurolla. =)
Resorit hankittu läheisestä kangaskaupasta.
Ja kun koululainen jo alkanut laajentamaan reviiriään niin luvattu kavereille lähtiessä ottaa puhelinta mukaan. Ainut valitus tästä on ollut, että "missä mä sitä sitten pidän?" Kaupasta käytiin vilasemassa pusseja, mutta maksoivat niin paljon että kitsas äiti ajatteli tehdä pussin ihte. Poika valihti kankaan, äiti teki ja poika oli mielissään ja ylpeänä. =D <3 Ne on viellä niin pieniä nuo ekaluokkalaiset ja helppo tehdä onnelliseksi. =)

Kangas collegea.


Ja onneksi olin joskus jostain, en edes muista mistä, ottanut talteen tuollaisen "lukkosydeemin" joka vetästessä himpun, aukeaa. Näin ei ole ainakaan vaarana että jos takertuisi johonkin, kuristaisi.


Kotelon yläosassa, narun alussa, lisäksi lukko joten kotelon voi tarvittaessa vaikka irroittaa ja laittaa vaikka vyöhön kiinni takana olevasta lenksusta. =)


4 kommenttia:

 1. Upea tunika ja käytännöllinen pussukka kännylle!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis paita. Ja kätevä kännykkäpussi. :-)

  VastaaPoista
 3. Oot sie saanut taas tehtyä kivoja juttuja. Tosi hienostihan noi traktorihousujen taskut onnistu. Onko äitin saumuri toiminut moitteettomasti? Hyvä, kun sait sen käyttöös. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. =) Piristävä yllätys huomata että joku käynyt katsastamassakin tekeleitä.
  Ja Katja, äitin saumuri on joo toiminu hyvin. Kerran langat katkes mutta sen jälkeen taas. Enhän minä tosin tiedä jos nyt jotain vikaa onkin ompeleessa, tai saumoissa, ku en osaa mihinkään verrata, mutta paljon paljon helpompaa on ollu ommella mitä ompelukoneella noita joustavia froteita. Kun taas olis aikaa ja jaksas noilta öiltä, =) niin olis tuolla kankaita oottamassa saumuria. =D
  Ja ne taskut, lopultaan olin ihtekin tyytväinen vaikka tosiaan ei tikkaukset sitten ihan menny tismalleen, mutta muuten olin ensimmäisiksi kokeiluiksi mielissäni. =)

  VastaaPoista