lauantai 27. elokuuta 2011

Legginsit ja tunika-mekko (ja likainen akvaarion etulasi) =D =D

Kangas tunikassa kirppari löytöjä. Jotain mitä lie kangasta, ei mitään tietoa. Leggareissa ja tunikan hihoissa jotain ohkasta ja hyvin joustavaa trikoota. Tuntui sellaiselta, joka ei ehkä heti menisi nypyllekään tai kuluneen näköiseksi. Resorit tunikaan tilattu vauvauvan sivulta, harmi kyllä, tuntuu melko leprulta ja samalta kun mitä minulla oli eräs resori, joka nyppyyntyi heti ensimmäisissä pesuissa ja muutenkin menetti joustavuutensa ja löpryyntyi. Toivotaan jottei tälle kuitenkaan kävisi niin. Housujen resoreina käytetty vanhojen äitiyshousujen resoreita, jotka yhä hyvässä kunnossa.  =)

Kaavana kumpaiseenkin oma sovellus vanhoista vaatteista. =)


Jostain syystä tuli mittavirhettä hihoissa ja jäivät liian lyhyeksi alkuun, joten lisäsin pitkät resorit hihansuihin. Nyt kelpaa. Myöskin hihojen teon kanssa muutamien tuntien yöunilla oli ongelmaa. En kertakaikkiaan meinannut tajuta, kuinka saan ne "irralleen" toisistaan, näyttäen siltä kuin tunikan alla olisi musta pitkähihainen. No, lopulta onnistuin kuitenkin ja vasta jälkeenpäin tajusin miten olisi pitänyt tehdä. Pääasia, että nyt hihat eivät ole toisissaan kiinni hihan alasaumasta. =D


Napit leggareiden lahkeisiin otettu kerran talteen minun vanhasta ja hyvin kulahtaneesta kesämekosta. =) Tulipas näillekin käyttö ja ennen kaikkea, tyttö oli mielissään.1 kommentti: