torstai 8. syyskuuta 2011

Housua ja paitaa sydäntaskulla

Kangas tilattu vauvauvan sivuilta, kun oli pienessä alennuksessa. ;) Tyttö sai sitten siittä housut ja paidan. Jotenkin tuntui että paita tarvi jotain lisää ja päätin kokeilla sydäntaskun tekoa. Jälkeenpäin taas viisaana mietin että taskun reuna resorin olisi voinut tehdä toisinkin ja ehkä saanu siittä siistimmän. Nyt toi resorin "saumakohta" ihtellä pistää silmään. ;) Mutta muuten pidän kyllä. Kangas riitti juurikin paitaan ja housuihin. Tein niin suuret kuin pystyi. Taas kun ei ollut mitään erityisiä kaavoja, vaan kaavat housuihin jälleen muokkailtu niin housuista kun pitkiksistäkin =D että koko oli todella vaikea arpoa. Housuilla koko ehkä noin 92/98cm, mutta meidän 2 vuotiaalle neidillä menee hyvin käytössä kun lahkeen sen verran tiukat, että pysyvät "rypytettynä", eikä mene jalan alle.  Paitaan sain kokoa laittamalla pitkät resorit hihansuihin. Tällä hetkellä pitkät siis taitettuinakin, mutta kädet pysyvät näkyvillä, joten paitakin jo käytössä. Ehkä voipi olla että paidalla myös sama koko.


Ja siis, oikeasti, voisikohan joku auttaa ja kertoa, että miksi nykyään noi minun vaakassa olevat kuvat kääntyvät pystyyn??? Miten saan ne pysymään vaakassa???

Taskun keskelle, yläreunasta alaspäin, noin puoliväliin saakka laitoin kuminauhan, jotta vetäisi enemmän sydämen muotoon taskua ja saisin taskuun "kolmiulotteisuutta". Halusin taskun "rypylleen" siis. =D

3 kommenttia:

 1. Oi miten kiva setti, värit mahtavat ja tasku sopii niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. ompas ihanaa kangasta! ja tosi kiva tuo sydäntasku :) Sattumalta löysin blogiisi :)

  VastaaPoista
 3. Kewa, kiva kun olit taas vieraillut täällä. Ja jep, minusta tuo tasku tosiaan täydensi kokonaisuuden. Pidän siittä. =)

  Jonna, kiva kun löysit blogiini. Toivottavasti löydät uudemman kerran, vaikkakin tätä blogiani toisinaan melko hitaasti päivittelen. Pitänee 4 lasta ja mies joka ei koskaan juurikaan kotona, sen verra kiireisenä elämän, ettei muka ehdi koneella istua, mutta koitan parhaani mukaan. =)

  VastaaPoista