sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pingviini housut ja body pienimmälle ja isolle siskollekin housut.

Pitkään olen halunnu kokeilla tehdä bodya tai paitaa noilla raglan hihoilla, mut ku en vain ole omistanu kaavaa ja jotenkin en oo osannu rueta väsäänkään ku ei ole ollu edes valmista paitaa mallina tai mitään. Sit kuiten löysin vanhan potkarin kirpparilta 20 sentillä, jossa oli soppelit hihat. Potkari itse pääs pienten korjausten jälkeen yöpuvuks pojalle. =) Potkarista himpun apua käyttäen sain piirrettyä kaavat. Noi hihat näyttää paljon hauskemmalta minusta kuin normaalit hihat.

Eri kuvia piirustelin ja annoin 2 vuotiaan typysen valita. Päädyttiin sitten viluiseen mutta hymyilevään pingviiniin. Tosin, ku tein bodyn ja housut pienemmälle, hoki kaksi vuotias typykkäinen vieressä kuinka hänelle äiti tekee bodyn ja housut. Oli pakko sitten tehdä edes housut tytölle.

Kumpikin, turkoosi ja vihreä kangas ovat joustofroteeta tilattuna http://www.hannankangas.fi/product_catalog.php?c=39 tuolta. Ihanan pehmoista froteeta. Aplikointeihin käytetty froteeta ja trikoota. Resorit kaikkiin vanhoista äitiyshousuistani poistetuista resoreista. ;)


Ja isommat housut isolle siskolle. =) Kuulemma vain seuraavaksi hälle paitakin tähän. ;)

3 kommenttia:

  1. Ihanat!!! Meillä on kanssa edessä pingviinin applikointi paitaan :)
    Tykkään itse myös enemmän raglanhihoista, sopii ainakin meidän lapsille paremmin ja on tosiaan kivan näköisiä.

    VastaaPoista