keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Takki ja lakki fleece-vuorella

Ilmat on jo kylmenneet niin kovin että ulos saa jo automatkoillekin pukea enemmälti päälle. Pojalla ei olekaan ollut takkia vaan olen laittanut paitaa bodyn päälle ja villapaitaa paidan päälle jne...ja kun poika inhoaa muutenkin pukemista ajattelin päästä vain yhdellä "pukemisella" kun tekasen takin joka tarpeeksi lämmin.

Takin vuorena kirpparilta ostettu parin euron iiiiiiiiiiiiiiiiso pala nalle-fleeceä ja päälikankaana käytetty ohkasta trikoota, joka myöskin ostettu eurolla samaiselta kirpparilta. Takkiin vetoketju, mistäs muualtakaan kun kirpparilta. =D Oikeastaan takkiin oli käytettävä vain juuri sitä mitä kaapista löytyi ja aplikointikin mietittiin kun värit olivat selvät ja tässäpäs tulos. 
Lakin vuorena käytetty ohuen ohkasta ja hyvin joustavaa, sekä pehmoista mikrofleeceä. En ole viellä toisten törmännyt yhtä pehmoiseen fleeceen. Tätä jos jostain saisin lisää, ostaisin varmaan vaikka jemmaan. ;)Kaava takkiin löydetty ottobren lehdestä nro. 1/2010 jättäen esim. kauluksen kohdalta tamppi pois. En kahtonu sitä tarpeelliseksi. =)

Lakissa kaavana oma kaava, jonka tein pojan ollessa paljon pienempi. Koitin suurentaa kaavaa, mutta silti jäi hiukan edestä turhan korkealle ja takaakin olisi saanu yltää pidemmälle niskaan, mutta menee kyllä noinkin.

2 kommenttia: