sunnuntai 14. elokuuta 2011

Syksyksi taaperolle paitaa ja housua

Perus housua ja paitaa ilmojen viilennettyä.

Kaavana housuissa toimi jälleen kaavat, joita olen käyttänyt vauvallekin housuja tehdessä, kaavat joita käytin aijemmin täällä esille panneissa oransseissa kukka housuissa. Eli " Anis-trikoohousujen kaava" jos oikein siis sen nimen muistan. Tosin, ei enää mitään tietoa onko alkuunkaan samanlainen kun alkuperäinen kaava, koska olen joutunut niin muokkailemaan kaavaa. =D


Paidassa kaavana koon 74cm aijemmin kopsanneeni (kirjaston ottobren numerosta joku??) muistaakseni sen niminen paita kun Pinaatti-trikoopusero??  Joka tapauksessa tämä kaava ollut aijemminkin tytön jotain paitoja tehdessä ja tällä kertaa vain hiukan pidensin ja levensin helmaa normaalien kaavan suurennuksien lisäksi. Samoin hihoista tein vain sen verran pidemmät, että ei tarvinnut resoreita vaan laiton kuminauhat, jotta pysyvät kädet näkyvillä ja paita menisi silti pidempään.


Syksyn tullessa, aplikointi syntyi muistellessani kouluajan syksyisiä tunnelmia käydessämme omppuvarkaissa koulun omenatarhasta. =) (nam, kun olivatkin herkullisia =D ) Alkuun pitikin tulla vain omena, mutta sitten omppuun takertukin mukaan matonen. Madolla "häntä" irtonainen.


Kangas https://www.vauvauva.fi/kauppa/ sivulta tilattua Kimperin raita joustofroteeta joka oli himpun normaalia halvemmalla. Ruskea hiha http://www.hannankangas.fi/ sivuilta tilattua ruskeaa joustofroteeta.
Resorit vanhoja resoreita kirpparilta. =) Ja aplikointiin trikoo ja puuvilla tilkkuja joita kaapista vain löytyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti